Whatsapp Grup Kurmada Pratik Yöntem

Whatsapp Grup Kurmada Pratik Yöntem

Bu yazımızda sizlere Whatsapp'ta Grup Kurarken Bağlantı Yoluyla Grup Kurma Yönetimi Anlatacağız. Böylelikle, Grup Üyelerinin tek tek numarasını kaydetip, Gruba eklemeye çalışma zahmetinden kurtulacaksınız. Grup Üyeleri Oluşturduğunuz Bağlantıya tıklayarak hemen Gruba Katılabilecekler. Özellikle toplantılarda, seminerlerde, forumlarda vs. gibi belli bir topluluğun grup oluşturması durumunda anlatacağımız yöntem çok pratiklik sağlayacaktır.

WHATSAPP TA BAĞLANTI YOLU İLE GRUP KURMA

1. Öncelikle Whatsapp uygulamasını açıp, sağ üst Köşedeki "üç nokta alt alta olan seçenekler kısmına" gelerek, "Yeni Grup" seçeneğine dokununuz.

2. Rehberinizden herhangi birini seçerek* "sağ al köşedeki yeşil ok simgesine" dokunup "Grup Konusunu yazarak", "Tik simgesine" dokunarak Grup Kurma İşlemini Tamamlayınız. *(Grup Kurmak için en az bir kişi seçilmelidir. Daha sonra Grup Üyeleri Gelince rehberinizden eklediğiniz kişiyi çıkarabilirsiniz)

3.Grup Kurma İşlemi Tamamlandı. Şimdi gruba bağlantı yoluyla üye daveti gerçekleştirmeye geldi. Whatsapp'ta kurduğunuz grup sayfasına geliniz. Yandaki resimdeki gibi "kişi ekleme simgesine" dokununuz.

4.Yandaki resimde görüldüğü gibi "Kişi Seç" sayfasında "Bağlantıyla Gruba Davet Et" seçeneğine dokununuz.

5. "Davet Bağlantısı" sayfasına geldiniz. "WhatsApp'ı Olan herhangi biri bu gruba katılmak için bu bağlantıyı kullanabilir. Sadece güvendiğiniz kişilerle paylaşın" uyarısında belirttiği gibi bağlantıyı linkine vereceğiniz herkes gruba katılabilir. Burda Şunu belirtmek isterim ki Whatsapp'ın verdiği link çok uzun ve karışık bunu dilerseniz, link kısaltma sitelerinden kısaltabilirsiniz.

LİNK KISALTMA NASIL YAPILIR?

Link kısaltma sitelerinden herhangi birinden link kısaltma işlemini yapabilirsiniz. Google ye "link kısaltma" diye aratma yaptığınızda ilgili siteleri bulabilirsiniz. Benim önerim ise https://www.kisa.link/ sitesidir.

Soru, Görüş ve Düşüncelerinizi Yorum Kısmına Yazabilirsiniz

Etiketler: WhatsApp

Jest Web Kalitesi ve Üstün Hizmeti İle Hemen Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorsanız Teklif Formunu Doldurup Gönderin. Size Geri Dönüş Sağlayalım.