İnternetten Video İndirmenin Kolay Yolu

İnternetten Video İndirmenin Kolay Yolu

Bu Yazımızda İnternette Video Sitelerinde İzlediğiniz Videoları en kolay bir şekilde nasıl indireceğinizi anlatmaya çalışacağım. Youtube, Facebook gibi sitelerdeki videoları veya internetten izlediğimiz bir filmi, klibi bazen indirme ihtiyacı duyabiliyoruz. Bunun için dakikalarca program arayıp, nasıl indireceğimizi arastırıp ekstra programlar kurmak zorunda kalıyoruz.

Artık Bu yazımızla internetteki tüm videoları, filmleri çok kolay bir şekilde indirebileceksiniz. Hem de isterseniz bu video dosyalarını dilerseniz mp3 formatında da indirebiliceksiniz. Özellikle müzikler için en çok tercih edilen yöntem budur. Lafı uzatmadan nasıl yapılacağını anlatayım.

Öncelikle Firefox Tarayıcı Kullanmalısınız. (Zaten Firefox tarayıcı kullananlar, baska tarayıcı kullanmaya ihtiyaç duymazlar, hem daha hızlı hem de daha özellikli ). Mozilla Firefox tarayıcımızda Araçlar / Eklentiler bölümüne gelip "Youtube MP3 Podcaster" eklentisini arama yaptırıp kurunuz. (Dipnot; Eklentinin ismi size youtube den mp3 indirmeyi size çağrıştırabilir. Tabi Öyle bir eklentiki internet sitelerindeki hiç bir videoyu ayırt etmeden indirmenizi sağlamanın yanında youtube deki videolarıda mp3 çevirme özelliğine sahiptir.)

Eklentiyi kurduktan sonra videomuzu izleyerek, internet dünyasındaki tüm videoları indirebilirsiniz. Soru, Teşekkür ve Temennilerinizi Yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Etiketler: reCAPTCHA

Jest Web Kalitesi ve Üstün Hizmeti İle Hemen Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorsanız Teklif Formunu Doldurup Gönderin. Size Geri Dönüş Sağlayalım.