Video Oynatıcı

İstediğiniz Videoları Sorunsuz Oynatın

Bir çok bilgisayar kullanıcıların karşılaştığı sorunlardan bir taneside her video formatının bilgisayarlarında açılmamasıdır. Şimdi Sizlere Cep telefonu ile çekilmiş videolardan tutunda, en yüksek kalitede çekilmiş videolardan ve 3D videolara kadar tüm video formatlarını kolaylıkla her hangibir codec programlarına ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda Oynatabiliceğiniz Bir Programı Tanıtacağım. 

İleri Bilgisayar kullanıcıların, kullandıkları ve tavsiye ettikleri bu programın Her video formatını oynatmasının yanında bir çok ekstra özelikleride bulunmaktadır. Örneğin; izlediğiniz videonun bir karesini resim olarak yakalama, videların bir bölümünü video ve ses olarak yakalama ve de en önemlisi diğer oynatıcılardan ses kalitesinin yüksek ve net bir şekilde olması bu programın tercih edilmesinin en büyük sebeblerindendir. Tamamen Ücretsiz ve Türkçe dilinin yanında 35 farklı dil desteği bulunan bu programın adı;  KM PLAYER

Programı İndirmek İçin TIKLAYINIZ

Okuduğunuz Makale İle İlgili Soru, Görüş Öneri, ve Teşekkürlerinizi Yorum Bölümüne Yazabilirsiniz

Jest Web Kalitesi ve Üstün Hizmeti İle Hemen Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorsanız Teklif Formunu Doldurup Gönderin. Size Geri Dönüş Sağlayalım.