Akıllı Tahta Eğitsel Oyunlar İndir

Akıllı Tahta Eğitsel Oyunlar İndir

Fatih Projesi kapsamında okullarımızın bir çoğunda artık akıllı (etkileşimli) tahtalar kullanılıyor. Öğrenmenin en etkili yollarından biri de oyunla öğrenmektir. Bu indireceğiniz flash oyunlarla öğrencilerimiz sınıf içinde oynayarak, eğlenerek öğrendiklerini pekiştireceklerdir.

Türkçe, Hayat Bilgisi ve Matematik Ders oyunları mevcuttur. Hiç bir ekstra programa gerek kalmadan dosyaları, İnternet Explorerden Açabilirsiniz. Açtığınızda en aşağıda " Engellenen İçeriğe İzin Ver" ibaresine tıklarsanız flash oyunları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu Oyunlar özellikle İlkokul Öğrencilerine hitap etmektedir. Kullanan Öğretmenlerden olumlu dönütler aldığımız için Tüm öğretmenlerimizle paylaşma gereği duyduk. Ayrıca tüm bilgisayarlarda da çalışmaktadır. Öğrenci velileride indirip evlerinde öğrencilerine uygulayabilirler. "Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Başarılar Diliyoruz". İndirip kullananların bu sayfamızda yorum bölümünde düşüncelerini yazmaları, diğer indireceklere geri dönüt olacağından çok önemlidir. Lütfen görüş ve düşüncelerinizi esirgemeyiniz.
Akıllı Tahta Eğitsel Flash Oyunları İndirmek İçin;
ÜCRETSİZ İNDİR

Okuduğunuz Makale İle İlgili Soru, Görüş Öneri, ve Teşekkürlerinizi Yorum Bölümüne Yazabilirsiniz

Etiketler: Akıllı Tahta, Etkileşimli Tahta, Eğitsel Bilgisayar Oyunları, Fatih Projesi, İlkokul Oyunları

Jest Web Kalitesi ve Üstün Hizmeti İle Hemen Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorsanız Teklif Formunu Doldurup Gönderin. Size Geri Dönüş Sağlayalım.