Trt Spor 2 Uydu Frekans Bilgileri

Türk Sporu İçin Tarihi Gelişme. 27 Eylül 2019 tarihinden itibaren Tüm Branşların Şifresiz ve Ücretsiz Adresi Trt Spor 2 Yayın Hayatına Başlayacaktır.

TRT SPOR 2 UYDU FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A 42

FREKANS: 11958 MHZ

FEC: 5/6

POLARİZASYON: VERTİCAL

SEMBOL RATE: 27500 KBIT/S

Yorum yaz (0 Yorumlar)
Whatsapp Grup Kurmada Pratik Yöntem

Bu yazımızda sizlere Whatsapp'ta Grup Kurarken Bağlantı Yoluyla Grup Kurma Yönetimi Anlatacağız. Böylelikle, Grup Üyelerinin tek tek numarasını kaydetip, Gruba eklemeye çalışma zahmetinden kurtulacaksınız. Grup Üyeleri Oluşturduğunuz Bağlantıya tıklayarak hemen Gruba Katılabilecekler. Özellikle toplantılarda, seminerlerde, forumlarda vs. gibi belli bir topluluğun grup oluşturması durumunda anlatacağımız yöntem çok pratiklik sağlayacaktır.

Yorum yaz (0 Yorumlar)
15 Temmuz Resmi Logosu İndir

15 Temmuz'un Resmi Logosu Belli Oldu. 15 Temmuz Logosunu Facebook, Whatsapp, Twitter, İnstagram, Google ve Youtube Kanalı Profil Resimleri ve Kapak Resimleri olarak kullanmak için hazırladık. Yapmanız Gereken Hangi resmi kullanmak istiyorsanız Bilgisayarda Resmin üzerine gelip > sağ tıklayıp > Resmi Farklı Kaydet, Telefondan resimleri indirmek isterseniz Resmin Üzerine Basılı Tutup Resmi Kaydet seçeneği ile diyerek indirebilirsiniz.

Yorum yaz (2 Yorumlar)
Akıllı Tahta Eğitsel Oyunlar İndir

Fatih Projesi kapsamında okullarımızın bir çoğunda artık akıllı (etkileşimli) tahtalar kullanılıyor. Öğrenmenin en etkili yollarından biri de oyunla öğrenmektir. Bu indireceğiniz flash oyunlarla öğrencilerimiz sınıf içinde oynayarak, eğlenerek öğrendiklerini pekiştireceklerdir.

Yorum yaz (28 Yorumlar)

Jest Web Kalitesi ve Üstün Hizmeti İle Hemen Web Sitesi Sahibi Olmak İstiyorsanız Teklif Formunu Doldurup Gönderin. Size Geri Dönüş Sağlayalım.